Online cursus Peuters opvoeden

mom and son

10 stappencursus Peuters opvoeden. 

Alle ouders vinden hun kind de leukste, de mooiste en de liefste. Maar hoe ga je om met een kind dat niets lust of bang is in het donker? De gratis 10-stappencursus 'peuters opvoeden' geeft jonge ouders handige tips die opvoeden een beetje makkelijker maken.

'Ik ben twee, dus ik zeg nee', driftbuien, niet willen eten of slapen en ondeugende acties... In de peuterpuberteit ontwikkelen kinderen hun eigen wil. Deze gedragingen horen dus bij kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. 
Herkenbaar?

Wat kun je van deze cursus verwachten? 

Jeugdverpleegkundige Nalini Cronie werkt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin, regio Rotterdam Rijnmond. Dagelijks komt zij in contact met ouders die door het gedrag van hun peuter soms met hun handen in het haar zitten. In deze cursus biedt zij tips die uitkomst kunnen bieden. Deze cursus is gebaseerd op eenduidige en betrouwbare informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid voor ouders en opvoeders, voorzien van het keurmerk.

De cursus bevat:
10 clips met jeugdverpleegkundige Nalini Cronie & handige links met achtergrondinformatie en tips.


Overzicht van de cursus:

Rust, ritme en regie
Dat doe je goed!
Dat mag niet!
Steuntje in de rug
Zelf doen
Samen spelen, samen delen
Lastige eters
Lastige slapers
Bang zijn
Ik wil, ik wil, ik wil

Duur van de cursus: 

Het bekijken van de 10 stappen kost je ongeveer 30 minuten. 

Beginnen met de cursus >>

Met medewerking van... 
De cursus 'Peuters opvoeden' is mede mogelijk gemaakt door De Stichting Opvoeden en het Centrum voor Jeugd en Gezin, regio Rotterdam Rijnmond.

Hulp nodig of vragen?